0616263679    kris@personaltrainerkris.nl

wie ben ik

Ik stel me even aan je voor. Ik ben Kris van Bodegom. Ik ben geboren in 1980 en woon in Nijmegen. Na de hippische beroepsopleiding ben ik verder gegaan als trainer en coach. Als Personal Trainster vind ik het belangrijk dat jij gezond bent en lekker in je vel zit. Mijn ervaring is dat sport en bewegen een goed middel is om te werken aan je lichamelijke en geestelijke balans. Door jou te helpen om fit te worden en te blijven en door samen jouw doelen te bereiken zal je het gevoel ervaren de hele wereld aan te kunnen! Natuurlijk is ieders doel persoonlijk, de één wil actief sporten, een ander afvallen en soms is revalidatie het streven. Daarom plannen we een intake voorafgaand aan de daadwerkelijke trainingssessies. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en bespreken we onder andere jouw doelen en hoe die te bereiken. Wanneer er behoefte naar is, dan kijken we ook naar je eetpatroon. Ik probeer te werken naar een gezonde lifestyle en die is voor iedereen anders!

Mijn ervaring met het trainen en begeleiden van mensen is zeer ruim. Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende sportscholen, studio’s en verenigingen. In 2010 ben ik gestart met mijn eigen sportschool en na bijna 10 jaar op 1 november 2019 heb ik deze verkocht. Nu kan ik mij weer volledig focussen op wat ik echt leuk vind om te doen. Personal training geven en ruiters coachen op en naast hun paard! ik ben in het bezit van ORUN diploma 2 en 3 en heb ook heel veel ervaring met het rijden, coachen en uitbrengen van paarden. Zowel in het dressuur, als het springen en in de eventing. Blij paard, blije ruiter is mijn motto. Sinds november 2019 geef ik ook weer met veel plezier lessen op een manege. Ook voor de kleine (en grote) ruiters is het fijn om goede instructie te krijgen en tegelijkertijd aan houding en balans te werken!

Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en naast samen hard aan jouw doelen te werken zorg ik ervoor dat er geen training verloopt zonder dat er gelachen wordt. Ik help je het beste uit jezelf te halen. Dit doe ik door je op het juiste moment te stimuleren en met humor je net een beetje verder te laten gaan dan je zelf zou doen. Aan de andere kant zal ik je bij teveel enthousiasme remmen om overbelasting te voorkomen. Als personal trainer begeleid ik jou, individueel of samen met een trainingspartner, naar het gestelde doel of de gestelde doelen!

Om je optimaal te begeleiden heb ik verschillende Personal Training opleidingen gevolgd. Onder andere Fitvak A en B, de Kettlebell cursus en verschillende op het gebied van revalidatie en voeding. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Plan een kennismaking training in voor 30 euro, of mail me als je nog andere vragen hebt. Tot snel!