0616263679    kris@personaltrainerkris.nl

REFERENTIES

Jetske is in november 2016 begonnen met trainen bij Kris en komt nog steeds wekelijks.

"Toen ik de diagnose artrose kreeg, was ik wel even van slag. Het accepteren van een dusdanige fysieke beperking, nog voor mijn 50ste, paste mij niet. Dus ik ben op zoek gegaan naar iemand die met mij juist de grenzen van mijn fysieke mogelijkheden wil opzoeken en zelfs verleggen. In Kris heb ik zonder meer die personal trainer gevonden. Samen hebben we een programma ontwikkeld om vooral de spieren te versterken en zo de afnemende kracht in de gewrichten te compenseren. Kris stimuleert en pusht mij om steeds een, verantwoord, stapje verder te gaan dan ik uit mezelf zou doen. Daardoor ben ik veel sterker geworden en daar heb ik iedere dag baat bij."


Anna is in juli 2019 begonnen met trainen bij Kris en komt nog steeds 2 keer per week.

"Ik kan personal trainer Kris van harte aanbevelen. Ik ben een vrouw van 44 jaar. Sinds de middelbare school had ik nooit meer gesport, en zo’n beetje de enige lichaamsbeweging die ik kreeg was fietsen naar het werk en wat wandelen. Natuurlijk wist ik dat het goed zou zijn als ik wat meer in beweging zou komen, maar ik dacht ook dat ik een hekel had aan sporten en zweten. Dus kwam het er niet van.

Tot ik afgelopen zomer op een zaterdagochtend in een opwelling Sportpiazza for Women belde en een afspraak maakte voor een proeftraining met personal trainer Kris. Direct al die maandagavond na het werk stapte ik voor het eerst van mijn leven een sportschool binnen. Na afloop van de proeftraining besloot ik me direct maar in te schrijven voor een strippenkaart van 10 trainingen met Kris. Meer om een stok achter de deur te hebben dan dat ik er nou echt naar uit keek. Ik zette mijn tanden op elkaar om iets te gaan doen wat goed voor me was maar waar ik dacht een hekel aan te hebben. Kris zet me elke keer flink aan het werk, aangepast naar wat mijn doelen zijn en wat ik kan. Ook toen ik in het begin nauwelijks 20 jumping jacks achter elkaar volhield, en met veel moeite slechts 1x een ‘plank in vier’ kon voltooien, gaf ze me ruime aanmoediging om door te zetten, aangevuld met een flinke dosis humor. Wat is het soms afzien als ze me steeds zwaardere oefeningen laat doen, maar wat is het mooi om te merken hoe veel mijn conditie en spierkracht vooruitgaan! En na een paar trainingen merkte ik tot mijn grote verbazing dat ik eigenlijk uit keek naar de sportschool, en het voor mijn plezier deed. Als Kris me nu weer een nieuwe of zwaardere oefening laat doen, denk ik niet meer “dat kan ik toch nooit!”, maar in plaats daarvan: “als Kris zegt dat ik het kan, dan kan ik het!” En ik merk de positieve gevolgen in mijn dagelijks leven: een betere houding, minder stijfheid en meer energie."