0616263679    kris@personaltrainerkris.nl

Training en coaching

Wanneer je begint met personal training, dan ga je met een personal trainer werken aan de doelen en de resultaten die je graag wil behalen.

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie! Dit is voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om uw doelen te behalen én te behouden.

Een personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met u aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. Zij is uw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mental coach, vertrouwenspersoon én geeft u advies op het gebied van sport, bewegen en voeding. We trainen op verschillende manieren en doen verschillende oefeningen. Met of zonder gewichtjes of stopwatch. Het is ook mogelijk om met meerdere personen te trainen. Kris hanteert om het persoonlijk en efficient te houden een maximum van 4 personen per training. Uitzonderingen daar gelaten.

Samen met Kris ga je op een verantwoorde, veilige en effectieve manier trainen om je doelen te halen. Die doelen zijn voor iedereen anders, maar of je nu fitter wil worden, wil afvallen, sterker wil worden of blessures wil aanpakken, personal training is voor iedereen! Wie zich goed voelt, kan tenslotte de hele wereld aan!

Het is mogelijk om op stal, thuis, in het park, of in de sportschool te trainen. Alleen, of met bijvoorbeeld de hele stal. Ook kan ik een workshop of clinic geven tijdens een open dag, teambuildings uitje etc.