0616263679    kris@personaltrainerkris.nl

paardrij instructie

Beter en makkelijker paardrijden door aan jezelf en aan je paard te werken!

Het is belangrijk dat zowel je paard, maar ook jij gezond bent en lekker in je vel zit. Mijn ervaring is dat sport en bewegen een goed middel is om te werken aan je lichamelijke en geestelijke balans. Door jou te helpen om fit te worden en te blijven, zal je het gevoel ervaren samen met je paard de hele wereld aan te kunnen!

Ik rij zelf al geruime tijd in meerdere diciplines, maar de eventing sport heeft mijn hart gestolen. Van BB met jonge paarden tot Z met ervaren toppers. Daarom weet ik als geen ander hoe én wat je moet trainen om fitter, gezonder en nog lekkerder in het zadel te zitten! Ook kan ik wanneer je zelf even vast zit, je paard trainen of uitbrengen op wedstrijden. Tijdens mijn opleiding op het NHB in Deurne heb ik mijn ORUN diploma's gehaald om jou te helpen met je paard. Het trainingsdoel maakt niet uit, ik kan jou opleiden van BB tot Z nivo in meerdere diciplines. Centraal staat wel dat dit zonder stress en op een fijne manier gaat, zodat je paard iets nieuws op een leuke manier kan leren.

Het is mogelijk om op stal, thuis, in het park, of in de sportschool te trainen. Alleen, of met bijvoorbeeld de hele stal. Ook kan ik een workshop of clinic geven tijdens een open dag, teambuildings uitje etc. De mogelijkheden zijn bijzonder ruim. Iedere ruiter moet fit en in shape in het zadel kunnen gaan zitten. Dan wordt "onze" sport nog mooier en leuker!